Treurig: ADO-fan Dani dag na prachtig eerbetoon overleden

Treurig: ADO-fan Dani dag na prachtig eerbetoon overleden

26 september 2021 – Zeer treurig nieuws uit Den Haag. De 21-jarige supporter Dani is zaterdag overleden. Vrijdagavond was er tegen Roda JC vanuit de Hofstad nog een prachtig eerbetoon aan de trouwe supporter, die daarbij in het stadion aanwezig was.

'Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Dani Ebben', laat ADO Den Haag weten. 'We troosten ons met de gedachte dat we vrijdagavond als één familie een prachtige avond hebben beleefd. ADO Den Haag wenst familie en vrienden ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.'

De wedstrijd tegen Roda JC vrijdagavond leverde veel kippenvel-momenten op. Voor de wedstrijd had de selectie van trainer Ruud Brood al veel aandacht voor de ongeneeslijk zieke Dani en droeg onder andere shirts als eerbetoon aan hem. Na 21 minuten werd de bal uitgeschoten en kreeg hij een applaus van de thuis- en uitsupporters, spelers en technische staf.

De overwinning op Roda JC (2-0) was de perfecte kroon op een avond waarop ADO Den Haag liet zien veel meer dan een voetbalclub te zijn. Na de wedstrijd vierden de spelers samen met Dani feest voor de supporters.


gerelateerd