Nederlanders in evenwicht in aantrekkelijke topper Serie A

25 september 2021, 19:55

De Italiaanse kraker tussen Internazionale en Atalanta Bergamo heeft zaterdagavond geen winnaar gekregen. In Milaan hadden beide ploegen de kans om aan het langste eind te trekken, maar na negentig minuten stond er een 2-2 eindstand op het scorebord.

De teller wat Nederlandse basisklanten betrof, bleef in Milaan steken op twee. Aan de zijde van Inter mocht Stefan de Vrij beginnen, terwijl Denzel Dumfries genoegen moest nemen met een invalbeurt. De bezoekers uit Bergamo begonnen met Marten de Roon. Teun Koopmeiners bleef de gehele wedstrijd op de bank en Hans Hateboer zat vanwege een voetblessure niet bij de wedstrijdselectie.

In het Stadio Giuseppe Meazza was het niet lang wachten op de eerste treffer. Al na vijf minuten spelen had de gastheer een voorsprong te pakken. Lautaro Martínez volleerde een voorzet van Nicolo Barella fraai tegen de touwen. Daarna was het tijd voor Atalanta, dat alsnog met een 1-2 voorsprong aan de thee kon. Ruslan Malinovsky vuurde de bal in de verre hoek en Rafael Toloi knalde uit een rebound binnen.

Na de rust leek Atalanta op weg naar drie punten, maar dat bleek niet haalbaar voor de gasten. Twintig minuten voor tijd kreeg Edin Dzeko de bal zomaar voor zijn voeten en de Bosnische spits pakte het buitenkansje uit. In de slotfase dachten beide ploegen de punten nog naar zich toe te trekken. Federico Dimarco schoot een strafschop namens Inter op de lat en een doelpunt van Atalanta-aanvaller Roberto Piccoli werd afgekeurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen