Drommel over blunder: "Bij een topclub moet je er dan juist staan"

25 september 2021, 19:25

Joël Drommel stond met een ongekende blunder aan de basis van de 2-1 nederlaag van PSV op bezoek bij Willem II. De 24-jarige doelman ging gruwelijk in de fout bij de winnende treffer van Ché Nunnely. Na de wedstrijd stak Drommel dan ook hand in eigen boezem.

"Dit zijn de moeilijkste wedstrijden voor een keeper", aldus Drommel voor de camera van ESPN. "Je ziet dat Wellenreuther veel te doen krijgt en dan groei je in een wedstrijd. Ik krijg bijna niets te doen, maar dan moet je er op dat ene moment staan. Je weet dat je bij een topclub in Nederland minder te doen krijgt en op de juiste momenten op moet staan."

Na de 2-1 maakte PSV geen aanspraak meer op een puntje in Tilburg. "Dit is gewoon een hele grote fout en daardoor verliezen we hier vandaag. Ik wil die bal klemmen en hij glipt er doorheen. Het is slecht en heel pijnlijk. Ik voel me klote en wil dit snel vergeten. Het is wel mooi dat de jongens meteen achter me staan. Dit hoort erbij als keeper en dan moet je dit snel verwerken en doorgaan."

Door de fout van Drommel verspeelde PSV in Tilburg dure punten. Een week geleden gingen de Eindhovenaren ook al onderuit tegen Feyenoord. De ploeg van trainer Roger Schmidt staat na zeven wedstrijden op vijftien punten en bezet momenteel de derde plek. Feyenoord kan later vanavond echter profiteren van het puntenverlies van de concurrent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen