Steeds meer lof voor Sangaré: "Hij is het rustpunt bij PSV"

25 september 2021, 17:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV neemt het zaterdagmiddag op tegen Willem II. Halverwege staat het weliswaar 1-1, maar de Eindhovenaren hadden het betere van het spel. In de rust van de wedstrijd verklaarde analist van ESPN Kenneth Perez waar het bij PSV aan ontbrak, maar hij deelde vooral ook complimenten uit aan Ibrahim Sangaré, die een passnauwkeurigheid had van 98%.

Eran Zahavi vertolkte de absolute hoofdrol in de eerste helft, door eerst een eigen doelpunt te maken en vervolgens zelf de score recht te zetten. Toch was Sangaré de beste aan de kant van PSV. "Ik moet zeggen, een van de spelers die de rust probeert te bewaren bij PSV is Sangaré. Hij is het rustpunt bij PSV. Ik heb ook het gevoel dat ze hem vrijlaten, maar hij behoudt wel de rust. PSV heeft de grootste kansen gehad. De eerste tegengoal is wel heel erg ongelukkig."

Willem II is het seizoen uitstekend begonnen, stond voorafgaand aan de wedstrijd slechts twee punten achter PSV en maakte het de tegenstander erg lastig. "Ik vind niet dat ze goed omgaan met de geboden ruimte. Willem II biedt best wel veel ruimte om in te voetballen, vooral over één zijde. Uiteindelijk komen ze wel terecht op 1-1. Goede bal van Max, maar hij is nog steeds helemaal uit vorm, het houdt niet over verder."

Lees ookOpstelling PSV bekend: Götze en Sangaré op tijd fit

Toch is PSV nog altijd de grote favoriet om het duel te winnen volgens Perez. "Het hoeft de tweede helft echt niet heel veel beter. Ze hebben heel veel pech bij de tegengoal, maar verder staat het gewoon goed. Ze hebben wel wat problemen met Kwasi Wriedt, die fysiek wel heel erg sterk is, alleen dan moeten er ook nog spelers zijn die erbij komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen