FC Barcelona bezorgt Koeman behoorlijke opsteker

25 september 2021, 12:22

Te midden van de crisis is er een lichtpuntje voor Ronald Koeman: Ansu Fati staat na tien maanden voor zijn rentree. FC Barcelona meldt via de officiële kanalen dat de hoop in bange dagen zondag inzetbaar is in de thuiswedstrijd tegen Levante. Fati kampte de afgelopen maanden met knieproblemen.

Volgens Mundo Deportivo is de verwachting dat de achttienjarige aanvaller twintig minuten kan spelen. De druk op de schouders van Fati is meteen hoog. Fati heeft namelijk nummer tien van Lionel Messi geërfd. FC Barcelona doet dat niet voor niks. Barça ziet Fati als belangrijkste spil in de wederopbouw van de club. Naar verluidt ligt er ook een flink verbeterd contract voor hem klaar.

Fati speelde vorig jaar op 7 november zijn laatste wedstrijd voor Barcelona. In de wedstrijd tegen Real Betis liep hij een zware knieblessure op. Fati moest zelfs drie keer onder het mes. Zijn rentree is goed nieuws voor Koeman, desalniettemin blijft de Catalaanse ziekenboeg overvol. Jordi Alba, Pedri, Ousmane Dembele, Sergio Agüero en Martin Braithwaite zijn allemaal nog geblesseerd.

Verder kan Koeman tegen Levante niet over Frenkie de Jong beschikken. De Oranje-international is vanwege zijn rode kaart tegen Granada voor één duel geschorst. In diezelfde wedstrijd werd Koeman ook weggestuurd. Hij moet hiervoor twee duels brommen en zit daardoor tegen Levante niet op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen