Pechvogel Kluivert, ongelukkige Donnarumma 'wil weg bij PSG'

24 september 2021, 20:07

Justin Kluivert (22) ligt voorlopig uit de roulatie bij OGC Nice. De buitenspeler viel woensdagavond uit bij de Franse club en heeft een spierblessure opgelopen. Naar verwachting ligt hij voorlopig wel even uit de roulatie en zal hij voor de interlandbreak geen minuten meer maken.

Dat heeft OGC Nice vrijdag bekend gemaakt. Zonder Kluivert, die het duels midweeks na drie wedstrijden eindelijk weer eens in de basis begon, ging de club voor het eerst dit seizoen onderuit bij FC Lorient (1-0). De Nederlandse buitenspeler moest na 24 minuten de strijd staken met een spierblessure. Tot dusver had hij één doelpunt en één assist laten noteren in de Ligue 1 in de vier wedstrijden die hij in actie kwam. Ook Kasper Dolberg zit nog altijd in de lappenmand bij OGC Nice.

'Donnarumma ongelukkig'

Verder kwam via Corriere della Sera en La Gazzetta dello Sport vrijdagmiddag naar buiten dat Paris Saint-Germain-keeper Gianluigi Donnarumma momenteel het niet naar zijn zin heeft in Parijs. De goalie, die anders dan de geblesseerde Lionel Messi wel gewoon opgenomen kan worden in de wedstrijdselectie van Maurio Pochettino dit weekend, speelde tot dusver pas twee van de zeven Ligue 1-duels en is daarmee niet tevreden.

Donnarumma heeft een concurrentiestrijd uit te vechten met Keylor Navas, die vorig seizoen een goede indruk maakte. De Costa Ricaan heeft onder Mauricio Pochettino zodoende zijn basisplaats behouden, waardoor Donnarumma veelal op een zijspoor staat. Hij zou daarmee niet tevreden zijn en denkt al hardop na over een vertrek bij PSG, waar hij afgelopen zomer transfervrij tekende na zijn vertrek bij AC Milan. Alleen tegen Clermont Foot hield hij de nul (4-0), tegen Olympique Lyon moest hij eenmaal vissen (2-1).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen