Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi nog even langs de kant, mogelijk rentree tegen Guardiola

Messi nog even langs de kant, mogelijk rentree tegen Guardiola

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 september 2021 – Lionel Messi is ook komend weekend nog niet beschikbaar voor Paris Saint-Germain. Dat maakte de club vrijdag op de eigen website bekend. Ook Marco Verratti en Sergio Ramos zijn er nog niet bij wanneer de Parijzenaren in eigen huis Montpellier ontvangen.

Messi kampt momenteel met een lichte knieblessure en moest om die reden ook het duel tegen FC Metz eerder deze week aan zich voorbij laten gaan. De Argentijn staat wel weer op het trainingsveld, maar het duel van zaterdag komt nog te vroeg. De club kondigde voor komende zondag een volgende update aan. 

Dat betekent dat Messi wellicht zijn rentree zal maken in een voor zowel PSG als voor hem speciaal duel. Dinsdag staat namelijk de Champions League-kraker tegen Manchester City op het programma, wat voor de aanvaller een hereniging betekent met zijn voormalig trainer bij FC Barcelona, Pep Guardiola.

Zo duurt het nog even voor we Messi op zijn top te zien krijgen. De van Barça overgekomen superster speelde tot dusver drie duels in de kleuren van PSG, maar kon zich daarin nog niet belangrijk maken met goals en assists. In de topper tegen Olympique Lyon (2-1 winst) werd Messi vroegtijdig naar de kant gehaald, wat tot irritatie en onbegrip leidde bij de Argentijn zelf. 

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd