Koeman verder onder druk en AZ zakt dieper in het moeras

24 september 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 september.

Koeman ziet pover FC Barcelona opnieuw punten verspelen

FC Barcelona heeft weer averij opgelopen in La Liga. De ploeg van Ronald Koeman kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Cádiz. Tot overmaat van ramp moesten de Catalanen de laatste fase ook nog met tien man spelen na een rode kaart van Frenkie de Jong.

FC Twente dompelt AZ nog verder in rouw met vierde nederlaag

AZ is er donderdagavond opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd winnend af te sluiten. In Enschede moest het zijn meerdere erkennen in FC Twente: 3-1. Na zeventien minuten stond het al 2-0 door goals van Ricky van Wolfswinkel (eerste minuut) en Daan Rots. De aansluitingstreffer van Jesper Karlsson viel pal voor rust, maar in de absolute slotfase gooide Dimitris Limnios de wedstrijd in het slot.

Wijndal blijft strijdvaardig na nieuwe domper: "Weet ik zeker"

FC Twente heeft AZ opnieuw pijn gedaan. De Alkmaarders hebben na de 3-1 nederlaag in de Grolsch Veste slechts drie punten na vijf duels. Owen Wijndal baalt. De aanvoerder stelt dat de ploeg wel heel makkelijk tegendoelpunten incasseert. Timo Letschert speelde tegen de Tukkers zo slecht dat hij na circa twintig minuten alweer werd gewisseld door trainer Pascal Jansen.

Cambuur speelt kater na oorwassing weg tegen Heracles

SC Cambuur heeft zich donderdagavond hersteld van de afstraffing in de Johan Cruijff Arena. Vijf dagen na de 9-0 oorwassing tegen Ajax won de promovendus met 2-1 van Heracles Almelo. Michael Breij krulde SC Cambuur in de eerste helft op voorsprong, waarna Mees Hoedemakers na rust de score verdubbelde. Sinan Bakis deed nog wel wat terug, maar zijn goal kwam te laat.

Perez haalt uit: ''Schmidt maakt zich helemaal belachelijk"

Roger Schmidt zag PSV woensdagavond met de hakken over de sloot winnen van Go Ahead Eagles (1-2) nadat eerder in de week de Eindhovenaren ruim verloren van Feyenoord (0-4). De trainer stelde dat de Deventenaren tot dusver de beste tegenstander waren in de Eredivisie. Kenneth Perez kon zijn oren niet geloven.