Karsdorp wint Nederlands onderonsje en blijft in spoor Napoli

23 september 2021, 22:59

AS Roma heeft zich hersteld van de nederlaag bij Hellas Verona. Dat betekent dat Rick Karsdorp en zijn ploeggenoten mee blijven draaien in de top van de competitie. Donderdagavond werd Udinese met minimaal verschil verslagen.

De voormalig Feyenoord mag onder José Mourinho rekenen op een basisplaats en begon dus ook tegen de middenmotor in de basis voor de Romeinen. Hij nam het op tegen landgenoot Bram Nuytinck, terwijl Marvin Zeegelaar de wedstrijd vanaf de bank moest volgen. De Nederlandse aanvoerder van Udinese zag zijn ploeg op achterstand komen via Tammy Abraham met 35 minuten op de klok. Onterecht was het zeker niet, in het eerste halfuur zocht Roma volop de aanval en dat resulteerde in negen doelpogingen.

Karsdorp en de andere spelers bleven jagen op meer doelpunten, maar die vielen er niet. Wel was er nog een rode kaart voor de Romeinen. Een minuut voor de officiële speeltijd er opzat, moest middenvelder Lorenzo Pellegrini het veld verlaten met twee gele kaarten op zak. Met tien man kwam de ploeg niet meer in gevaar, waardoor de ploeg uit de Italiaanse hoofdstad twaalf punten heeft na vijf wedstrijden.

Napoli blijft foutloos

Het gat met de koploper is drie punten. Napoli is na vijf duels nog altijd foutloos in de Serie A. De ploeg van Luciano Spalletti won op bezoek bij Sampdoria met duidelijke cijfers: 0-4. Voormalig PSV'er Hirving Lozano en Lorenzo Insigne zorgden beide voor twee assists bij de ruime zege, terwijl spits Viktor Osimhen twee keer het eindstation was van een aanval. Middenvelders Fabian Ruiz en Piotr Zielinski zorgden voor de andere treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen