Kadioglu voorkomt Fenerbahçe-crisis met openingstreffer

23 september 2021, 21:24

Ferdi Kadioglu was donderdagavond goud waard voor Fenerbahçe. De aanvaller scoorde de openingstreffer tegen Giresunspor, waardoor de ploeg uiteindelijk met 2-1 wist te winnen. Die zege kwam als geroepen: de afgelopen drie wedstrijden werd er puntverlies geleden.

De aanvaller uit Nederland is uitstekend begonnen aan het seizoen bij de Turkse topclub. Waar hij vorig seizoen zes keer mocht starten, staat de teller nu al op vijf. Dat vertrouwen betaalde hij donderdag terug door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. In de tweede minuut viel hij zijn medespelers in de armen nadat hij een bal bij de tweede bal binnenwerkte.

Na een urur spelen zorgde Mesut Özil voor de 2-0. Een grote opluchtig voor Fenerbahçe, dat eerder al ontsnapte aan een tegendoelpunt toen Ibrahima Baldé een strafschop miste. Toch wist de tegenstander nog te scoren. Vijf minuten voor tijd zorgde Souleymane Doukara voor de aansluitingstreffer, maar het kwam te laat om Kadioglu en zijn ploeggenoten nog te laten wankelen. Daardoor bleven de drie punten in Istanbul.

Fenerbahçe sluit door de overwinning weer aan bij de topclubs in Turkije. Het is razendspannend na zes duels, want het verschil tussen de nummer één en de nummer acht is slechts drie punten. Fener verloor van Istanbul Basaksehir en speelde daarna gelijk tegen Sivasspor en Eintracht Frankfurt in de groepsfase van de Europa League. De goal van Kadioglu en de driepunter komen dus als genoegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen