Eto'o wijst 'beste spits ter wereld' aan: ''Verdient de Ballon d'Or"

23 september 2021, 20:01

Samuel Eto'o is lovend over Karim Benzema en Kylian Mbappé. De aanvallers uit Frankrijk spelen al samen bij de nationale ploeg en deze zomer leken ze ook collega's te worden bij Real Madrid. De Koninklijken deden een bod van tweehonderd miljoen euro, maar Paris Saint-Germain wees het bod resoluut af.

"Ik heb altijd gezegd: er komt een moment dat de monsters Cristiano Ronaldo en Messi richting het einde van hun carrière gaan. We willen ze allemaal nog heel lang zien spelen, want ze laten ongelooflijke dingen zien. Maar nu zij ouder worden, moeten andere spelers opstaan. Mbappé is zo'n speler die dat gaat doen", vertelt de voormalig aanvaller in gesprek met het Spaanse AS.

De talentvolle aanvaller bleef dus in Parijs, waardoor hij nu geen duo vormt van Benzema. Eto'o noemt hem 'de beste spits van de wereld'. "Het is duidelijk dat hij niet de voetbalerkenning krijgt die hij verdient, maar in het voetbal gebeurt dat wel vaker. Wat mij betreft is hij een van de spelers die het al jaren verdiende om een Ballon d'Or te winnen. Maar er zijn altijd zulke spelers geweest: Raúl, Paolo Maldini, Roberto Carlos hebben die prijs ook nooit gekregen, terwijl het geweldige spelers waren."

Messi won de prijs wel meerdere keren. Hij maakte deze zomer de verrassende overstap naar PSG. "Ik had nooit kunnen bedenken dat Messi weg zou gaan bij Barcelona, maar dat is voetbal. Het is een speciale wereld waarin niemand kan voorspellen wat er gaat gebeuren", besluit de aanvaller, die onder andere voor Real Madrid, FC Barcelona en Internazionale speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen