Perez haalt uit: ''Schmidt maakt zich helemaal belachelijk"

Perez haalt uit: ''Schmidt maakt zich helemaal belachelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 september 2021 – Roger Schmidt zag PSV woensdagavond met de hakken over de sloot winnen van Go Ahead Eagles (1-2) nadat eerder in de week de Eindhovenaren ruim verloren van Feyenoord (0-4). De trainer stelde dat de Deventenaren tot dusver de beste tegenstander waren in de Eredivisie. Kenneth Perez kon zijn oren niet geloven.

"Schmidt maakt zich helemaal belachelijk met die opmerking over Go Ahead Eagles. Je bent net met 0-4 afgedroogd door Feyenoord en dan zeg je: 'Go Ahead Eagles is de beste ploeg waar we tegen gespeeld hebben in de Eredivisie'. Dan maak je jezelf wat mij betreft belachelijk", aldus de Deense analist bij ESPN. Collega Kees Kwakman vraagt zich hardop af of het niet bedoeld is als sneertje richting de Rotterdammers. "Maar hij zal het misschien ook wel menen. Go Ahead speelde ook goed, gisteren."

"Houd op, man. Je bent net met 0-4 afgepoetst door Feyenoord, een van de grootste clubs in Nederland, en dan kom je met de uitspraak dat Go Ahead veruit de beste is", haakt Perez kritisch in. PSV won dus wel van de promovendus, maar van harte ging het niet. Marco van Ginkel scoorde uiteindelijk uit een corner de winnende goal. Na de wedstrijd ging het weer veel over de wisselingen binnen de ploeg. "Schmidt is er zelf wel klaar mee, maar hij doet het zelf. Als je er zelf iedere keer zo'n potje van maakt met het wisselen...", besluit Kwakman.

PSV pakte dit seizoen vijftien punten uit de eerste zes wedstrijden. Daarmee staan de Eindhovenaren op de tweede plaats, op één punt afstand van koploper Ajax. Qua doelsaldo lijkt het gat echter nu al onoverbrugbaar. Het doelsaldo van de Amsterdammers is achttien goals beter dan dat van de Eindhovenaren. 

Reacties

gerelateerd