Martínez over Barcelona-gerucht: "Dat heeft voor mij nu geen zin"

23 september 2021, 13:49   Bijgewerkt: 23 september 2021, 14:37

Roberto Martínez wordt in Spanje veelvuldig genoemd als mogelijke opvolger van Ronald Koeman bij FC Barcelona. De Spanjaard is momenteel werkzaam als bondscoach van België, maar zou door een clausule in zijn contract kunnen vertrekken. Martínez vindt het echter te vroeg om daar over te praten.

De 48-jarige Martínez zou volgens het Spaanse medium Sport een eenzijdige opzeggingsclausule in zijn contract hebben staan. Hij zou dus voor een bedrag van 1,8 miljoen euro kunnen vertrekken bij de nationale voetbalbond van België. De verbintenis van Martínez bij de Belgische bond loopt nog door tot na het WK dat in 2022 in Qatar wordt gehouden.

Martínez wordt echter in verband gebracht met de positie van hoofdtrainer bij Barcelona. "Zoals jullie je wel kunnen voorstellen, is er op dit moment voor mij niets om op te reageren", aldus Martínez in gesprek met Eurosport. "Als je drie wedstrijden verliest, ben je al bijna je been kwijt. Er zullen altijd geruchten zijn, ook al zijn de prestaties goed. Maar op dit moment heeft het voor mij geen zin om hierover te praten."

In de tussentijd probeert Koeman zijn manschappen goed voor te bereiden op het treffen met Cádiz CF van vanavond. De Nederlander zit op de schopstoel in Camp Nou en lijkt te moeten vrezen voor zijn baan. De prestaties zijn teleurstellend en de relatie tussen Koeman en voorzitter Joan Laporta is slecht. Een ontslag kost de club echter wel zes miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen