Van Gaal aan het roer bij Telstar; nieuwe monsterscore Bayern?

Van Gaal aan het roer bij Telstar; nieuwe monsterscore Bayern?

24 september 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 24 september.

Wedstrijden

Telstar - Jong AZ (20:00 uur)
Normaal is het wellicht niet het meest interessante affiche, maar vanavond zullen wel alle ogen gericht zijn op de wedstrijd tussen Telstar en Jong AZ. Bij de thuisploeg staat namelijk eenmalig niet Andries Jonker, maar bondscoach Louis van Gaal voor de groep. Woensdag merkte hij al op dat de kwaliteit van de spelersgroep van Telstar minder is dan die van Oranje. Van Gaal kan dan ook aan de bak, want met Jong AZ komt de koploper van de Keuken Kampioen Divisie op bezoek. 

Greuther Fürth - Bayern München (20:30 uur)
Wie doelpunten wil zien, doet er waarschijnlijk goed aan om vanavond in te schakelen bij Bayern München. Der Recordmeister zette de afgelopen weken al meerdere verpletterende uitslagen neer. Zo was het afgelopen weekend nog met 7-0 te sterk voor VfL Bochum. Tegen Greuther Fürth, de andere promovendus en tevens hekkensluiter van de Bundesliga, lijkt een dergelijk resultaat opnieuw haalbaar.

Club Brugge - OH Leuven (20:45 uur)
Club Brugge begon matig aan het nieuwe seizoen, maar heeft zich al snel teruggeknokt naar de koppositie. Niet geheel onbelangrijk daarbij was Noa Lang, die in de eerste acht wedstrijden al goed was voor drie goals en vier assists. Kan hij ook tegen OH Leuven aan die statistieken blijven werken?

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, ESPN - live verslag van alle duels in de Keuken Kampioen Divisie
20.00 uur: Telstar - Jong AZ, ESPN 2 - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel
20.00 uur: ADO Den Haag - Roda JC, ESPN 3 - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside - Veronica, voetbalpraatprogramma
20.45 uur: Club Brugge - OH Leuven, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Pro League-duel