Veerman hoorde Feyenoord-supporters: "Volgend jaar hier"

Veerman hoorde Feyenoord-supporters: "Volgend jaar hier"

23 september 2021 – Dat Joey Veerman nog altijd spelers van sc Heerenveen is, is verrassend te noemen. De middenvelder stond afgelopen zomer zelf open voor een nieuw avontuur en staat op de radar bij verschillende clubs. Ook Feyenoord, de club waar hij woensdag met Heerenveen met 3-1 van verloor, heeft de 22-jarige Volendammer al langer in het vizier.

Uiteraard zijn ook de supporters van de club daarvan op de hoogte. "Hey Joey, volgend jaar hier", kreeg de middenvelder te horen toen hij in De Kuip aan zijn warming-up begon. "Dat hoor je wel ja, dat klopt", zei Veerman achteraf tegen ESPN.

De vraag wat hij daar zelf van vond, werd gevolgd door een lange stilte. "Tja", begon hij uiteindelijk. "Het is leuk om te horen, maar over die transferperiode is genoeg gezegd nu. Ik heb het prima naar mijn zin hier, we hebben gewoon een heel leuk team. Ik kan goed met al die gasten opschieten. Ik ben blij dat de window dicht is."

Overigens liet Veerman het thuissupporters ondanks de nederlaag nog wel zien wat ze aan hem zouden kunnen hebben. Een kleine tien minuten voor tijd schoot hij op prachtige wijze de aansluitingstreffer binnen. "Een aardige goal. Hij is echt onhoudbaar", zei Veerman, op wiens gezicht een kleine glimlach verscheen toen hij de beelden terugzag. Dit was echter van korte duur. "Het is een mooie goal, maar uiteindelijk heb je er geen reet aan", sloot hij af.

gerelateerd