PSG ontsnapt zonder Messi in Metz, Bosz buigt achterstand om

22 september 2021, 23:25

Paris Saint-Germain is na zeven wedstrijden in de Ligue 1 nog altijd zonder puntenverlies. Daar moesten de manschappen van trainer Mauricio Pochettino wel diep voor gaan op bezoek bij FC Metz. Diep in blessuretijd viel in het Stade Saint-Symphorien pas de winnende treffer van de bezoekers.

FC Metz - Paris Saint-Germain 1-2

PSG kende zonder de geblesseerde Messi een vliegende start op bezoek bij Metz. De koploper van de Ligue 1 stond namelijk na vijf minuten spelen al op een 0-1 voorsprong dankzij Achraf Hakimi. Dat was echter niet de ruststand want Kiki Kouyate verzorgde de verrassende gelijkmaker. Daar leek het bij te blijven, maar na rode kaarten voor verdediger Dylan Bronn en trainer Frédéric Antonetti van Metz sloegen de gasten alsnog toe. In de vijfde minuut van de extra tijd maakte Hakimi op aangeven van Neymar zijn tweede.

Olympique Lyon - Troyes 3-1

Philippe Sandler leek halverwege met zijn werkgever Troyes op weg naar een stunt op bezoek bij Olympique Lyon. In het Parc Olympique Lyonnais had Xavier Chavalerin vlak voor rust namelijk voor de 0-1 gezorgd. Na de thee stelde de gastheer vervolgens orde op zaken. Xherdan Shaqiri zorgde vlak na de thee voor de gelijkmaker en in de laatste twintig minuten werden de punten binnengehaald door de manschappen van Peter Bosz. Doelpunten van Emerson en Lucas Paqueta bleken voldoende voor een 3-1 overwinning.

FC Lorient - OGC Nice 1-0

Het Nederlands getinte OGC Nice leed op bezoek bij Lorient een vervelende nederlaag. Justin Kluivert en Pablo Rosario hadden een basisplaats, terwijl Calvin Stengs de geblesseerde Kluivert halverwege moest aflossen. Op dat moment stond Nice al op een 1-0 achterstand in het Stade du Moustoir. In de tweede helft faalde Amine Gouiri namens de bezoekers vanaf elf meter, maar toen Lorient met tien man kwam te staan leek er nog wel wat in te zitten voor Nice. Ook in de slotfase slaagden de bezoekers er echter niet in om tot scoren te komen.

Lees ook: Winst voor basisklant Boadu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen