Exit in League Cup: United verliest mét Van de Beek van West Ham

22 september 2021, 22:50

West Ham United heeft woensdag voor een grote verrassing in de Engelse League Cup gezorgd. De ploeg van David Moyes won op Old Trafford met 0-1 van Manchester United, waar Donny van de Beek mocht starten en negentig minuten meespeelde.

Superaankoop en de laatste weken direct in bloedvorm verkerende Cristiano Ronaldo ontbrak in de wedstrijdselectie. Een treffer van Manuel Lanzini in de negende minuut bleek voldoende voor de overwinning van West Ham United, waardoor Ole Gunnar Solksjaer met zijn Manchester United alvast weer een mogelijke trofee kan afstrepen.

Brighton - Swansea City 2-0

Het in de Premier League zo verrassend goed presterende Brighton and Hove Albion van Joël Veltman, Kjell Scherpen en Jürgen Locadia kende weinig moeite met Championship-club Swansea City. Kort voor rust scoorde Aaron Connolly in een tijdsbestek van vijf minuten twee keer. Locadia kwam een kwartier voor tijd in het veld, Veltman zat op de tribune, Scherpen - die derde keus is onder de Brighton-lat - zat op de bank.

Arsenal - Wimbledon 3-0

Nadat Arsenal in de vorige ronde probleemloos (0-6) afrekende met West Bromwich Albion, traden The Gunners aan tegen Wimbledon, dat uitkomt op het derde Engelse niveau. Door een rake strafschop van Alexandre Lacazette kwam de ploeg van coach Mikel Arteta al na tien minuten aan de leiding. Lang bleef de tweede Arsenal-treffer uit, maar door late goals van Emile Smith-Rowe en Eddie Nketiah liep de thuisploeg alsnog uit. 

Milwall - Leicester City 0-2

Leicester City zal na het FA Cup-succes van afgelopen seizoen zin hebben in nog zo'n feestje. In de Carabao Cup is de ploeg van Brendan Rodgers in ieder geval winnend van start gegaan. Op bezoek bij Milwall had de landskampioen van 2016 het niet gemakkelijk, maar door treffers van Ademola Lookman en Kelechi Iheanacho in de tweede helft bekeren ze wel verder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen