Slot voert ondanks zege wissel door tegen Heerenveen

Slot voert ondanks zege wissel door tegen Heerenveen

22 september 2021 – Bryan Linssen begint vanavond in de basis als Feyenoord het in eigen stadion opneemt tegen sc Heerenveen. De aanvaller moest afgelopen zondag tegen PSV nog genoegen nemen met een invalbeurt, maar verschijnt nu weer aan de aftrap. Fredrik Aursnes zit daarom op de bank.

Onder de lat is er natuurlijk een plekje voor Justin Bijlow. In de achterhoede is Marcus Pedersen gewoon van de partij. Hij moest in Eindhoven het veld nog geblesseerd ruimen, maar is fit genoeg om te spelen. Hij wordt in de defensie bijgestaan door Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia.

Op het middenveld begint Slot weer 'gewoon' met aanvoerder Jens Toornstra, Orkun Kökcü en Guus Til. Linssen wordt geposteerd in de punt van de aanval en dat gaat dus ten koste van Aursnes, die tegen PSV mocht beginnen. Vanaf de flanken moet het gevaar namens Feyenoord gaan komen van Alireza Jahanbakhsh en Luis Sinisterra.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Van Ewijk, Van Beek, Dresevic, Woudenberg; Madsen, Halilovic, J. Veerman; Musaba, H. Veerman, De Jong.

gerelateerd