Messi ontbreekt in wedstrijdselectie PSG voor duel met Metz

22 september 2021, 11:43

Lionel Messi reist niet met Paris Saint-Germain af naar Metz, waar de ontmoeting met de huidige hekkensluiter van de Ligue 1 gepland staat. De Argentijn kampt met een lichte knieblessure en werkt in Parijs aan zijn herstel. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat de linkspoot kampt met een botkneuzing in de knie, waardoor hij tegen Metz wordt gespaard.

Binnen 48 uur moet een nieuwe test uitwijzen hoe ernstig zijn kwetsuur is, meldt Paris Saint-Germain op de clubwebsite. Messi werd afgelopen weekend tot zijn grote onvrede naar de kant gehaald, maar volgens coach Mauricio Pochettino had dat toen al te maken met zijn knieblessure. Na de wissel van Messi won PSG in blessuretijd van Olympique Lyon (2-1).

Messi wacht sinds zijn spectaculaire komst van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain nog op zijn eerste goal in dienst van de topclub. Dat moet hij in ieder geval nog een week uitstellen. Tegen Metz zijn ook Marco Verratti en Sergio Ramos niet van de partij. Verratti is bezig aan de laatste fase van zijn herstel, Ramos traint nog altijd individueel.

Met achttien punten uit zes duels is Paris Saint-Germain nog altijd foutloos in de Ligue 1. De voorsprong op nummer twee Olympique Marseille bedraagt vijf punten. De start van de Champions League was teleurstellender: daar kwam PSG niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Club Brugge.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen