Hilarisch: vicepresident Suriname (60) geeft zichzelf basisplaats

22 september 2021, 08:10

Bizarre beelden uit Suriname van afgelopen nacht, waar een wedstrijd werd afgewerkt tussen Inter Moengotapoe en Olimpia uit Honduras. Bij de thuisclub besloot clubeigenaar en de Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk zichzelf in de basis te zetten tijdens een duel in de CONCACAF League. Hij kon zijn ploeg net behoeden voor een ruime nederlaag.

Brunswijk deed bijna 55 minuten mee en droeg zelfs de aanvoerdersband, maar kon een 0-6 nederlaag niet voorkomen. Brunswijk is al jarenlang eigenaar van Inter Moengotapoe, dat op de tweede plaats staat in de Surinaamse topklasse. De CONCACAF League, waarin zes tickets voor de Zuid-Amerikaanse Champions League te verdelen zijn, bleek echter te hoog gegrepen.

Komende week kan de ploeg van Brunswijk zich revancheren in Honduras, waar de return tegen Olimpia op de planning staat. Grote vraag is of Brunswijk zich ook dan op het basisformulier zet. Brunswijk is sinds 2020 vice-president van Suriname, waar hij eerder onderdeel was van het leger. Brunswijk is familie van de Nederlandse cabaretier Steven Brunswijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen