Prachtig nieuws voor Van Hintum over ernstig zieke dochter

21 september 2021, 14:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Prachtig nieuws vanuit FC Groningen: verdediger Bart van Hintum (34) heeft deze week te horen gekregen dat zijn dochtertje Chloé hersteld is van leukemie. Bij een controle werd duidelijk dat zij geen leukemecellen meer in haar bloed heeft.

Dat heeft FC Groningen terecht als prachtig nieuws gedeeld op de sociale kanalen. Onder het kopje 'Moment van de week' werd het naar buiten gebracht door de noorderlingen. Zelf kwam de voetballer ook met de positieve update naar buiten. 'Vandaag de uitslag van de laatste beenmergpunctie te horen gekregen en er zijn GEEN leukemiecellen meer in Chloé haar bloed te zien!', schreef hij op Instagram.

'Om er zeker van te zijn dat de leukemie wegblijft, volgt er wel nog een traject van 1 jaar en 9 maanden. Maar hoe Chloé deze afgelopen 2,5 maand van 95% leukemiecellen naar 0,000% is gegaan, hebben we er alle vertrouwen in dat ze lekker gaat doorknallen', laat de verdediger weten. In juni kreeg de familie te horen dat de dochter leukemie had. 

De ziekte van zijn dochter was eveneens de reden van de logische afwezigheid van Van Hintum in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van FC Groningen. Inmiddels is de verdediger wel weer helemaal fit. Tegen sc Heerenveen deed hij een helft mee, maar tegen Willem II stond hij afgelopen weekend voor het eerst negentig minuten op het veld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen