Goed nieuws Van de Beek over speeltijd bij Manchester United

21 september 2021, 10:01

Donny van de Beek (24) kan zich vermoedelijk eindelijk verheugen op serieuze speeltijd bij Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft namelijk laten weten het duel om de League Cup woensdagavond tegen West Ham United te gebruiken om flink te gaan rouleren. Hij wil de 'gewaardeerde wissels' van zijn selectie belonen. 

Dat laat de oefenmeester weten op de clubsite. Jesse Lingard wordt zeker aan de aftrap verwacht, evenals keeper Dean Henderson. Eric Bailly, Victor Lindelof, Diogo Dalot, Donny van de Beek, Juan Mata en Anthony Martial zijn de andere spelers die 'aandringen' op een basisplaats in de gewijzigde formatie van The Red Devils. Garanties heeft de oud-Ajacied niet, maar dit zijn wel de wedstrijden waarom Solskjaer in de absolute slotfase van de transferwindow voor een vertrek van Van de Beek naar Everton ging liggen.

Tot dusver maakte de international van Nederland speelminuten tegen Young Boys in de Champions League, maar werd toen mede vanwege een vroege rode kaart van Aaron Wan-Bissaka al in de pauze gewisseld. In de Premier League mocht de middenvelder tegen Newcastle United (4-1 winst) nog zes minuten meehobbelen op het veld. Vooral na zijn wedstrijd in het miljardenbal was er veel kritiek op de oud-Ajacied. 

Lees ookVan de Beek afgemaakt: "Ongebruikt

Edinson Cavani kampt met een lichte blessure en is een twijfelgeval voor de bekerwedstrijd, terwijl Alex Telles, Amad en Marcus Rashford in elk geval niet van de partij zijn. Phil Jones maakte na maandenlange afwezigheid zijn opwachting in het tweede team van Manchester United. Mogelijk wordt de wedstrijd in het tweede bekertoernooi van Engeland voor hem ook een mogelijkheid om zijn rentree in het eerste te maken.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen