'Arsenal denkt aan Lang en stelt prijs voor toptalent Saka vast'

'Arsenal denkt aan Lang en stelt prijs voor toptalent Saka vast'

20 september 2021 – Noa Lang groeide bij Club Brugge in recordtijd uit tot onomstreden basiskracht en publiekslieveling. De vraag is hoe lang hij nog actief is in de Belgische competitie. De aanvaller werd afgelopen transferzomer gelinkt aan meerdere buitenlandse clubs, maar het juiste bedrag kwam niet op tafel. In de winter lonkt een overstap naar Arsenal.

De huidige nummer dertien in de Premier League ziet in de vleugelaanvaller van Club Brugge de gewenste versterking voor de op dit moment tegenvallende voorhoede van The Gunners. Lang werd afgelopen week opgenomen in de voorselectie van Oranje, waardoor zijn prijs nog wat verder is gestegen. Daarnaast ligt de vleugelspeler nog vier jaar vast bij de Belgische topclub. Todofichajes meldt dat de Londenaren al een bod van 23 miljoen euro hebben gedaan.

De Engelse club kan ook een speler verkopen: talent Bukayo Saka staat namelijk op de radar van Juventus als Atlético Madrid, zo weet The Daily Mail. Hij ligt nog drie jaar vast in het Emirites Stadium, waardoor ook Arsenal de hoofdprijs kan vragen. De club zet in op een bedrag van vijftig miljoen euro voor de international van Engeland. Zelf zou de voetballer overigens niet per se staan te springen om al een transfer te maken naar het buitenland.

Naast Lang kan ook Kinsley Coman zijn carrière vervolgen in de Premier League. De aanvaller van Bayern München kan naar Chelsea en Liverpool, meldt The Mirror. De Fransman, die al negen keer landskampioen werd, ligt nog tot medio 2023 vast in München. Overigens is de vleugelflitser momenteel uit de roulatie na een operatie vanwege hartritmestoornissen. Wanneer hij weer in actie mag en kan komen, is nog onbekend. De kans bestaat wel dat hij niet veel minuten meer gaat maken voor Der Rekordmeister gezien de interesse.

gerelateerd