'Arsenal-fan' Henry blij met Messi bij PSG: ''Verwachten nog meer"

'Arsenal-fan' Henry blij met Messi bij PSG: ''Verwachten nog meer"

20 september 2021 – Lionel Messi maakte deze zomer transfervrij de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Thierry Henry vindt het geweldig dat de Argentijnse superster nu schittert in de Franse competitie. Hij is benieuwd of de club met de aanvaller in huis eindelijk de Champions League kan winnen.

"Natuurlijk ben ik eigenlijk een Arsenal-fan, maar laat ik eens chauvinistisch zijn: Messi in het Parc des Princes zien is fantastisch. We willen allemaal het fantastische trio, met Mbappé en Neymar, samen zien spelen. We moeten hopen dat ze veel geweldige dingen laten zien op het veld. Maar door zijn komst, verwachten we nog meer van Paris Saint-Germain", stelt de voormalig voetballer in een interview met Le Parisien.

"We hopen dat alles samenkomt nu ze samen spelen en we hopen zeker op resultaat in de Champions League. PSG komt er al twee jaar dichter bij. Als er een Frans team kans maakt om het toernooi te winnen dan is PSG het. Het zou geweldig zijn als de CL bijna dertig jaar na de winst van Olympique Marseille de prijs weer naar Frankrijk weet te brengen. Dat zou goed zijn voor de gehele competitie", besluit Henry.

Overigens heeft het supertrio Paris Saint-Germain nog niet veel laten schitteren. Het CL-duel met Club Brugge eindigde in een teleurstellend 1-1 gelijkspel, terwijl in de competitie met de hakken over de sloot gewonnen werd van Olympique Lyon. De beslissende 2-1 werd gemaakt door Mauro Icardi toen Lionel Messi al naar de kant was gehaald door Mauricio Pochettino. Die wissel zorgde voor veel ophef in binnen- en buitenland.

Lees ook: Pochettino legt veelbesproken wissel van boze Messi uit

gerelateerd