Bosz neemt het op tegen PSG-supertrio, De Ligt gepasseerd

19 september 2021, 20:30

Peter Bosz kan zijn borst natmaken voor het duel met Paris Saint-Germain. De Nederlander moet het opnemen tegen het supertrio NeymarÁngel Di María en Lionel Messi. Daarnaast heeft ook aanvaller Angel Di Maria nog een basisplaats bij de Franse grootmacht.

Mbappé raakte in de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge geblesseerd, maar hij is dus fit genoeg om nu te starten tegen Olympique Lyon. In dat duel met de Belgische ploeg speelde het supertrio voor het eerst samen. Succesvol was dat niet: de wedstrijd eindigde in een teleurstellende 1-1 gelijkspel. Lionel Messi begint nu als nummer tien, waardoor Georginio Wijnaldum zijn plaats in de basiself kwijt is. Voor de Argentijn staan dus Neymar en Di Maria op de vleugels en de pijlsnelle Mbappé in de spits.

Een pittige klus voor Lyon-verdedigers Jason Denayer en Jérôme Boateng, die het hart van de defensie vormen voor de ploeg van Bosz. De doelpunten moeten voor de Nederlandse oefenmeester gemaakt worden door Slimani, nieuwkomer Xherdan Shaqiri en vleugelflitser Karl Toko Ekambi. 

Slecht nieuws De Ligt

Matthijs de Ligt moet de topper tussen AC Milan en Juventus vanaf de bank bekijken. Tenminste de beginfase. Massimiliano Allegri heeft de Nederlandse verdediger namelijk gepasseerd. De ervaren Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini krijgen de voorkeur om Milan-spits Ante Rebi? af te stoppen. Zlatan Ibrahimovic en Olivier Giroud zijn beide geblesseerd en ontbreken dus bij de Milanezen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen