Feyenoord komt met positieve update over uitgevallen Pedersen

19 september 2021, 19:32   Bijgewerkt: 19 september 2021, 19:37

De blessure van Feyenoord-verdediger Marcus Pedersen (21) valt enigszins mee. De rechtsachter viel zondagmiddag na een keiharde botsing uit tegen PSV (0-4 winst) en werd per brancard van het veld gedragen. Trainer Arne Slot kwam met goed nieuws over de Noorse vleugelverdediger.

"Met Marcus gaat het wel oké. Of hij woensdag weer kan spelen weet ik niet, maar hij zat in elk geval rechtop in de kleedkamer", liet Slot weten op de clubsite over Pedersen. Tijdens de perconferentie ging hij er nog wat dieper op in. Slot" "Tijdens de wedstrijd kwam de dokter ook al naar me toe om te vertellen dat het wel oké was met hem."

De verdediger zelf liet ook van zich horen na de zege op PSV. Via Instagram kwam hij namelijk met een positieve update. 'Voor al mijn fans, vrienden en familie: ik ben blij dat alles goed is gegaan', schreef hij vermoedelijk over de behandeling na de botsing. 'Het is nu tijd om uit te rusten en voor te bereiden richting woensdag. Een geweldige overwinning en support vandaag.'

Lees ookVeel kritiek op voorzetten Pedersen: "Maar deze is echt fraai"

De Noor speelde tot dusver al elf officiële wedstrijden in het eerste team van Feyenoord. In de Eredivisie maakte hij de duels tot PSV-uit telkens vol, maar ditmaal moest hij dus noodgedwongen gewisseld worden. Bij de 1-1 had Pedersen nog een fraaie assist gegeven op Jens Toornstra. Ramon Hendriks kwam hem vervangen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen