Veel kritiek op voorzetten Pedersen: "Maar deze is echt fraai"

19 september 2021, 16:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord staat halverwege de topper tegen PSV met 1-0 voor door een prachtige treffer van Jens Toornstra. De middenvelder kreeg de bal op een presenteerblaadje van rechtsback Marcus Holmgren Pedersen, terwijl hem vóór het doelpunt juist verweten werd dat zijn voorzetten dramatisch zijn. Daarop heeft hij dus het juiste antwoord gegeven.

Bij ESPN laat Kenneth Perez in de rust weten dat hij genoten heeft van de bal van de back. "Pedersen speelde eigenlijk een vrij matige wedstrijd tot aan dat moment. Hier ging hij goed door, de enige juiste optie is Toornstra, hij kijkt omhoog en legt de bal precies goed neer. Ik ben een beetje klaar met al die blinde voorzetten, maar deze is echt fraai."

Mario Been ondervond hetzelfde probleem en verbaasde zich dus eveneens over Pedersen. "Het was bij Pedersen ook een beetje de vraag of hij het kon, want hij loopt veel en komt er vaak, maar zijn voortzetting was lang niet altijd goed." Zo laat de Deen zijn voeten spreken in de wedstrijd tegen PSV. Perez was over het algemeen overigens minder te spreken over de wedstrijd als geheel.

"De wedstrijd was intenser dan dat hij goed was.'' Been concludeert dat de passing vooral onzuiver was. "Feyenoord speelt een beetje met Til in de spits, maar de momenten dat Feyenoord eruit kan komen in de omschakeling, zijn ze enorm slordig." Daarbij wordt opgemerkt dat de spelers van beide ploegen een uitgebluste indruk maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen