'Gespannen' Schmidt zet NOS-verslaggever op zijn plek

19 september 2021, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV speelt zondagmiddag de cruciale topwedstrijd tegen Feyenoord. Een duel dat uiteindelijk van groot belang kan zijn in de titelstrijd en dat was voorafgaand aan het duel te merken aan PSV-coach Roger Schmidt. Bij de NOS blikte hij vooruit op de wedstrijd, maar hij ergerde zich behoorlijk aan de manier van vragen stellen van NOS-verslaggever Bert Maalderink. Volgens het medium maakt hij een gespannen indruk.

De verslaggever stelde een vraag en midden in het antwoord van Schmidt probeerde hij door te vragen, maar dat werd niet gewaardeerd door de Duitser. "Mag ik anders even uitpraten? Anders kunnen we beter kappen met dit interview, want dit is behoorlijk irritant." Maalderink gaf hem daarin gelijk. "Fijn, maar nu weet ik niet meer wat de vraag was."

PSV is momenteel koploper van de Eredivisie en zal moeten winnen om Ajax voor te blijven. "Het wordt een lastig duel, want Feyenoord is een goede ploeg. Ze hebben een gesloten defensie en weten precies hoe ze willen spelen. Ze hebben goede aanvallers en veel wapens. We speelden vorig jaar ook al het voetbal dat ik wil spelen, we zijn nu misschien iets betrouwbaarder. Het is een constanter niveau."

Lees ook: Zahavi wil graag verlengen

De formatie van Schmidt speelde donderdag gelijk tegen Real Sociedad en hoopt nu vergelijkbaar voor de dag te komen. "Het is een andere tegenstander, maar de opgave blijft hetzelfde." Feyenoord heeft slechts drie wedstrijden in de Eredivisie gespeeld dit seizoen. Daarvan won het er twee, maar de meest recente verloor het met 3-1 van FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen