Zahavi wil graag verlengen, maar wacht op actie PSV

19 september 2021, 12:41

Eran Zahavi heeft inmiddels al 25 doelpunten gemaakt voor PSV en is uitgegroeid tot vaste waarde in de punt van de Eindhovense aanval. In de voorronde van de Champions League was hij al op schot, in de Eredivisie maakte hij dit seizoen twee treffers en namens Israël, scoorde hij maar liefst vijf goals in twee WK-kwalificatiewedstrijden. Zelf hoopt hij op een langer verblijf in Eindhoven.

In een Israëlische podcast op hapodium.com laat hij weten zijn aflopende contract graag te willen verlengen. "Ik zit in een hele andere situatie dan bijvoorbeeld Mario Götze, maar zou graag bij willen tekenen. Hij is 29 en heeft onlangs een krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis. Als PSV daarover wil praten, zie ik dat als groot compliment."

Zahavi is inmiddels 34 jaar, maar oogt nog altijd extreem vitaal en blijft voorlopig dus ook scoren. "Voor nu ben ik echter niet te veel bezig met mijn contractverlenging, ik wil me graag op het voetbal concentreren." Zijn management heeft dus nog niet om tafel gezeten met PSV en dus wacht het rustig af op actie vanuit Eindhoven.

Zahavi kan als spits de laatste jaren uitstekende cijfers overleggen. Bij Maccabi Tel Aviv was hij in 167 duels goed voor 127 doelpunten. In dienst van Guangzhou City maakte hij in China 93 treffers in 109 wedstrijden en ook bij PSV loopt het aardig. Sinds het vertrek van Donyell Malen staat hij nu alleen in de punt van de aanval. Zondag neemt hij het op tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen