Olympiakos vult leegte Bruma op met Rotterdamse aanvaller

Olympiakos vult leegte Bruma op met Rotterdamse aanvaller

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 september 2021 – Garry Mendes Rodrigues heeft een nieuwe club gevonden. De buitenspeler was na zijn vertrek bij Al Ittihad transfervrij en gaat aan de slag bij de Griekse kampioen Olympiakos Piraeus. Daarmee poetst hij zijn mooie curriculum vitae weer wat op en kan hij met zijn ploeg gaan strijden om het kampioenschap.

Rodrigues speelde de afgelopen jaren steeds voor clubs die in eigen land bovenin meededen, maar tot zijn grote spijt wist hij slechts bij één club landskampioen te worden. Met PAOK Saloniki, Fenerbahce en Al Ittihad lukte hem dat niet, maar in 2018 werd hij wel kampioen van Turkije met Galatasaray. Nu gaat hij een tweede poging doen om kampioen van Griekenland te worden.

Op Transfer Deadline Day werd zijn contract in Saoudi-Arabië ontbonden. Daardoor had de aanvaller de clubs voor het uitkiezen en de keuze is gevallen op Olympiakos. Daarmee heeft de Griekse club een vervanger gevonden voor Bruma, die deze transferzomer terugkeerde bij PSV. Rodrigues ligt nu tot de zomer van 2024 vast.

Lees ook: Rodrigues weg bij 'Fener': eerder terug naar Al-Ittihad

Rodrigues is geboren in Rotterdam en speelde ook in de jeugd van Feyenoord. Via ADO Den Haag en FC Dordrecht kwam hij in het buitenland terecht. Bij Levski Sofia maakte hij veel indruk met 21 goals in 47 wedstrijden, maar bij Elche kwamen zijn kwaliteiten minder uit de verf. Rodrigues is eveneens dertienvoudig international van Kaapverdië.

Reacties

gerelateerd