Allegri dient Raiola van repliek: "De Ligt blijft hier nog jaren"

Allegri dient Raiola van repliek: "De Ligt blijft hier nog jaren"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 september 2021 – Massimiliano Allegri heeft zaterdagmiddag gereageerd op de uitspraken van Mino Raiola over de toekomst van Matthijs de Ligt. In een interview in Tuttosport sloot de zaakwaarnemer niet uit dat de Nederlandse verdediger na dit seizoen vertrekt bij Juventus.

"De Ligt is een van de beste centrumverdedigers van Europa. Hij zou Juventus aan het einde van het seizoen kunnen verlaten. De transfermarkt werkt soms zo", zei Raiola, die ook sprak over de mogelijke transfer van Alessio Romagnoli (AC Milan) naar Juventus. "Hij zou de overstap naar Juventus kunnen maken omdat hij in juni uit zijn contract loopt. Samen spelen met De Ligt is een mogelijkheid, maar het is nog onzeker of De Ligt bij Juventus blijft."

Allegri maant tot kalmte en dient Raiola van repliek. "Voor iedere speler en trainer wordt een weg uitgestippeld. De Ligt is een jonge speler met kwaliteiten, maar ook hij moet zich verbeteren. Ongeacht hoeveel wedstrijden hij speelt, zal hij nog jaren bij Juventus blijven", aldus de trainer tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen AC Milan.

"Hij is een uitstekende speler, die overkwam van Ajax toen hij pas twintig jaar was. Na zijn komst schreef iemand: hij is de toekomstige winnaar van de Ballon d'Or. Mensen, we moeten rustig blijven. Hij is pas 22 en het is niet makkelijk om het shirt van Juventus te dragen. Chiellini was op zijn 22ste waarschijnlijk niet zo goed als De Ligt, maar op 27-, 28-jarige leeftijd werd hij een geweldige speler. Het kost tijd."

Reacties

gerelateerd