Memphis belooft Koeman meer doelpunten en assists

18 september 2021, 14:55

Memphis Depay heeft naar eigen zeggen zijn beste zelf nog niet laten zien bij FC Barcelona. De aanvaller voelt het vertrouwen van Ronald Koeman en verwacht zijn trainer met doelpunten en assists te zullen terugbetalen.

Memphis kent een redelijk goede start in Barcelona. In drie competitiewedstrijden was hij goed voor twee doelpunten en één assist. Toch verwacht de voormalig speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyonnais meer van zichzelf. "Ik ben goed begonnen, maar moet dit volhouden. Ik ben nog steeds niet op mijn best. Ik voel me goed, ben in vorm en moet me blijven verbeteren. Ik wil doelpunten maken en assists geven", aldus Memphis tijdens een persmoment.

Memphis en Barcelona kregen midweeks een flinke tik te verwerken. Voor eigen publiek werd er met 0-3 verloren van Bayern München. "Dat is natuurlijk een teleurstellend resultaat. We moeten leren van nederlagen en de neuzen moeten dezelfde kant op blijven staan om het tij te keren. Ik ben ervan overtuigd dat we een manier zullen vinden om voor iedere titel te strijden. We hebben nog veel wedstrijden te spelen en de jonge jongens staan klaar om hun kans te pakken. We hebben veel kwaliteit en werken er hard aan om ons te verbeteren."

In Camp Nou is Memphis herenigd met Koeman, met wie hij eerder succesvol samenwerkte bij het Nederlands elftal. "Ik geloof in zijn filosofie en manier van spelen. We weten dat we ons in een moeilijke situatie bevinden en we doen er alles aan om zo goed mogelijk te concurreren. We moeten bij elkaar blijven en hard werken. De staf haalt het beste bij ons naar boven en geeft ons vertrouwen. Ik voel me zelfverzekerd. Ik heb een trainer die me veel vrijheid en vertrouwen geeft. Hij verwacht veel van me en ik zal hem terugbetalen door hard te werken. Ik werk goed met Koeman samen en de hele selectie respecteert het omdat hij een icoon is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen