PSG mogelijk niet met droomvoorhoede tegen Lyon van Bosz

18 september 2021, 14:10

Paris Saint-Germain moet het zondagavond in de kraker tegen Olympique Lyonnais mogelijk stellen zonder Kylian Mbappé. De pijlsnelle aanvaller heeft enkelklachten overgehouden aan de ontmoeting met Club Brugge in de Champions League (1-1).

PSG maakt daags voor de topper in het Parc des Princes bekend dat de enkel van Mbappé goed herstelt, maar dat het nog onzeker is of de Fransman in actie kan komen. Op de wedstrijddag volgt een laatste test. Sergio Ramos, Marco Verratti en Juan Bernat zijn er zeker niet bij tegen Lyon.

Mbappé moest zich afgelopen woensdag tegen Club Brugge na vijftig minuten laten wisselen. In het Jan Breydelstadion speelde de aanvaller voor het eerst tegelijkertijd samen met Lionel Messi en Neymar. Heel veel indruk wist de droomvoorhoede niet te maken. Niet een van de sterren van PSG, maar Noa Lang werd verkozen tot Man of the Match.

PSG hoopt zondag ook de zesde competitiewedstrijd in winst om te zetten. Het Lyon van trainer Peter Bosz is op papier de sterkste tegenstander die de Parijzenaars tot nu toe treffen. Lyon tankte midweeks vertrouwen door in de Europa League Rangers FC opzij te zetten (0-2).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen