Antony ziet Haller spotlights pakken: "Hij verdient het"

18 september 2021, 13:55

Antony speelde afgelopen woensdag misschien wel zijn beste wedstrijd voor Ajax tot nu toe. Toch ging na afloop van 1-5 zege op Sporting Portugal de meeste aandacht uit naar Sébastien Haller, die bij zijn debuut in de Champions League vier keer scoorde. Antony is blij voor zijn aanvalspartner en geniet van de samenwerking.

Dat Haller zo vaak kon scoren, was voor een groot deel te danken aan Antony. De Braziliaanse vleugelaanvaller verzorgde bij drie van de vier doelpunten het voorbereidende werk. Haller werd donderdag door de UEFA verkozen tot Speler van de Week in de Champions League. "Hij verdient het. Ik ben heel blij voor hem", aldus Antony tegen Ajax TV.

"Je wilt dat de spits ervoor gaat en wij moeten hem helpen om te scoren. Haller heeft met zijn kwaliteiten van vier kansen vier doelpunten kunnen maken", vervolgt de Braziliaanse buitenspeler, die het uitstekend kan vinden met de Ivoriaanse spits. "We hebben een goede relatie. Het is een prima vent. Zowel buiten als binnen het veld gaat het prima."

Antony was samen met Haller de grote uitblinker in Lissabon. "Of dit mijn beste wedstrijd voor Ajax was? Er zijn meer mooie wedstrijden geweest, maar deze is er zeker een van. Vooral in de Champions League. We weten hoe belangrijk die competitie is. Dat ik mijn teamgenoten kan helpen en zij mij, is heel belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen