Ekkelenkamp rept over 'emotioneel moment' na droomdebuut

18 september 2021, 10:45

Jurgen Ekkelenkamp is in de wolken na zijn droomdebuut in de Bundesliga. Koud in het veld maakte de 21-jarige aanvallende middenvelder vrijdagavond de 1-1 namens Hertha BSC tegen Greuther Fürth. De club uit Berlijn won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1.

Ekkelenkamp maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Hertha. De club uit Berlijn telde drie miljoen euro neer voor de komst van de jeugdinternational. Waar Ekkelenkamp tegen VfL Bochum negentig minuten op de bank bleef, mocht hij tegen Greuther Fürth na een uur opdraven. Nog geen anderhalve minuut na zijn invalbeurt maakte hij de belangrijke gelijkmaker.

"Ik zat gewoon op de bank te wachten tot ik mocht invallen. Toen kwam ik erin en scoorde ik binnen twee minuten. Ja, het was heel emotioneel moment", reageert Ekkelenkamp na zijn debuut tegenover Duitse media. De voormalig speler van Ajax was ook betrokken bij het tweede doelpunt. In een poging te voorkomen dat Ekkelenkamp nogmaals scoorde, werkte Greuther Fürth-verdediger Maximilian Bauer de bal in eigen doel.

Ekkelenkamp is met Hertha dankzij de zege op de promovendus gestegen naar de negende plaats in de Bundesliga. Later in het weekend kan de club uit Berlijn nog terugzakken naar het rechterrijtje. Hertha speelt volgende week de uitwedstrijd tegen RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen