Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Boulahrouz tekent bij AZ: "Van Persie heeft mij overgehaald"

Boulahrouz tekent bij AZ: "Van Persie heeft mij overgehaald"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 september 2021 – AZ heeft Khalid Boulahrouz vastgelegd als assistent-trainer. De voormalig verdediger heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. In de staf van hoofdtrainer Pascal Jansen gaat Boulahrouz de rol van assistent- en specialistentrainer vervullen.

Boulahrouz was de voorbije maanden al te bewonderen op het AFAS Trainingscomplex. Eerst proefde de voormalig verdediger van onder meer Chelsea bij AZ Onder-18 van het trainersvak, sinds deze zomer maakte hij deel uit van de technische staf van de A-selectie. De samenwerking is nu geformaliseerd.

"Het is bijzonder om als trainer te tekenen bij de club waar ik een groot gedeelte van mijn jeugd heb doorgebracht", reageert Boulahrouz. "Dit is een nieuwe fase in mijn carrière. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit trainer wilde worden, maar Robin van Persie heeft mij overgehaald om het in ieder geval te proberen. Dat ben ik hier bij AZ gaan doen en dat is mij enorm goed bevallen. Ik heb er heel veel plezier in om mijn ervaringen te delen met de jongens op het veld."

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, is zeer te spreken over Boulahrouz. "Khalid is vorig seizoen bij de club gekomen en heeft als beginnend trainer snel zijn taken opgepakt. Voorafgaand aan dit seizoen hebben we hem gevraagd aan te sluiten bij de staf van het eerste elftal. Hij heeft in korte tijd bewezen dat hij zijn kennis en ruime ervaring in de top van de voetbalwereld op goede wijze weet over te brengen op de spelers." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd