Zaakwaarnemer Pogba flirt met Juventus door aflopend contract

17 september 2021, 19:02   Bijgewerkt: 17 september 2021, 21:06

In de zomer van 2016 kwam toenmalig toptalent Paul Pogba voor meer dan honderd miljoen over van Juventus. Na enkele wisselende jaren beschikt de middenvelder inmiddels over een aflopend contract, waardoor hij wederom op het lijstje van veel topclubs staat. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is ingegaan op zijn situatie en hintte stiekem op een terugkeer naar zijn oude club.

Pogba kende een moeizame start bij de Engelse topclub en wisselde vaak tussen bank en basis. In vijf jaar tijd heeft hij meer dan tweehonderd duels in de benen en vooral het laatste jaar is hij uitgegroeid tot dragende kracht. Onder trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft hij zijn zelfvertrouwen weer helemaal terug, in de eerste vier Premier League-duels van dit seizoen, gaf hij maar liefst zeven (!) assists.

Daarom wordt het voor Manchester United een hels karwei om zijn aflopende contract open te breken. Raiola sprak met Rai Sport over de toekomst van de Fransman. "Het contract van Paul loopt in juni af, dus we zullen in gesprek gaan met Manchester United en dan zien we wel wat er gebeurt."

Lees ook: 'Waanzinnig: PSG schotelt Pogba salaris van ruim 30 miljoen voor'

Pogba is inmiddels 28 jaar en zijn aflopende contract biedt hem de uitgelezen mogelijkheid om te vertrekken naar een club naar keuze. Raiola flirt daardoor openlijk met zijn oude club Juventus. "Paul houdt nog steeds van Turijn. Er is zeker een kans dat hij terugkeert bij Juventus, maar dat zal afhangen van de plannen die Juventus heeft."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen