De Jong kijkt uit naar ArenA: "Met het mes tussen de tanden"

17 september 2021, 15:00

Henk de Jong heeft zin in de ontmoeting van zijn SC Cambuur met Ajax. De Leeuwarders gaan zaterdagavond op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en zijn niet van plan om achteruit te gaan hangen tegen de regerend landskampioen. Cambuur gaat voor een resultaat en dat wil De Jong terugzien in het spel.

"Ja, dit is toch een schitterend affiche?!", aldus De Jong op de website van Cambuur. "Het spatte er ook vanaf vandaag op de training en eigenlijk de hele week al. Het is voor ons een prachtige uitdaging om ons te meten met de top van Nederland, maar laat duidelijk zijn dat we ook in Amsterdam gaan voetbal voor een resultaat."

De 57-jarige oefenmeester weet echter dat zijn ploeg boven zichzelf uit moet stijgen om te stunten. "Wij kunnen het morgenavond nooit fout doen. Niemand verwacht iets van ons en we hebben alleen maar iets te winnen. Daar gaan we vol voor en als blijkt dat ze sterker zijn, dan schudden we ze de hand na afloop. Moeilijker is het niet."

Cambuur heeft na vier wedstrijden zes punten en bezet de achtste plek. Ajax heeft vier punten meer en staat tweede. "Wij gaan morgenavond vrijuit spelen, maar wel met het mes tussen de tanden", sloot De Jong zijn voorbeschouwing af. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen