Grim hekelt doelmannen-discussie en aast op nieuwe clean sheet

17 september 2021, 13:50

Fred Grim is klaar met het feit dat het de laatste tijd bij Willem II alleen maar over doelmannen gaat. De Tilburgers moesten dit seizoen deels noodgedwongen al gebruik maken van vier keepers, maar de oefenmeester heeft geen zin om mee te gaan in de discussie over de plek onder de lat.

Willem II begon het seizoen met Robbin Ruiter onder de lat, maar die werd al snel vervangen door de teruggekeerde Timon Wellenreuther. De beoogde eerste doelman is echter geblesseerd en zodoende speelde Jorn Brondeel vorige week tegen NEC Nijmegen. Door een vroege rode kaart voor Brondeel moest jongeling Connor van den Berg zijn opwachting maken "We hebben een geweldige prestatie geleverd met tien man tegen NEC en we spelen nu tegen Groningen en dan gaat het over Robbin Ruiter", vertelde Grim in gesprek met Voetbal International.

"Ik zal het verhaal van Robbin Ruiter nog één keer vertellen en dan is het voor mij klaar. We hebben een kwaliteitsinjectie aan de selectie gegeven door Timon Wellenreuther te halen, Ruiter is daarna geblesseerd geraakt. Hij is onder behandeling, er lopen medische onderzoeken, dat gaat nog wel even duren. Het wordt krap met Wellenreuther, maar het ziet er goed uit. Alle spelers met blessures stonden op het veld deze week. Dat ziet er ook goed uit", aldus Grim, die zaterdagavond (18.45 uur) bezoek krijgt van FC Groningen.

De manschappen van Grim hebben in de eerste vier wedstrijden zeven punten verzameld en staan op een knappe vijfde plek. Tegen Vitesse (0-3), PEC Zwolle (1-0) en NEC (0-0) hield Willem II zelfs de nul. Drie keer op rij de nul houden is goed voor het vertrouwen en het gevoel. Maar ik ben ook realistisch, bij NEC hebben we bij een aantal momenten ook geluk gehad. Het viel nu goed, het kan ook andersom zijn", aldus een realtische Grim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen