Dit is de opstelling van PSV tegen Real Sociedad

16 september 2021, 19:51   Bijgewerkt: 16 september 2021, 20:13

De opstelling van PSV voor de ontmoeting met Real Sociedad is bekend. De Eindhovenaren treden met de verwachte elf namen aan in de eerste groepswedstrijd van de Europa League. Ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen AZ (0-3) voert trainer Roger Schmidt geen wijzigingen door.

Dat betekent dat centrale verdediger Olivier Boscagli weer op het middenveld begint. Ibrahim Sangaré is namelijk nog niet fit genoeg om te spelen na zijn blessure, die hij opliep tijdens de interlandperiode met Ivoorkust. Armando Obispo zijn plek in het hart van de defensie naast Ramalho. Tegen AZ speelde het duo ook al samen en dat beviel uitstekend. Met het tweetal achterin werd afgelopen weekend relatief makkelijk de nul gehouden in het duel met de Alkmaarders.

Eran Zahavi begint in de punt van de aanvalled. Dat lijkt geen verrassing, maar vanzelfsprekend is het ook niet. Eerder op de avond begon Vitesse zonder sterkhouder Eli Dasa aan het Conference League-seizoen omdat hij de belangrijke Israëlische feestdag Jom Kipoer viert. De spits van PSV verschijnt dus wel aan de aftrap. Schmidt kan overigens voor het eerst beschikken over aanvaller Carlos Vinícius. Hij wordt gehuurd van Benfica en beschikt eindelijk over de juiste papieren om in actie te komen.

De ploeg van Schmidt staat na de 3-0 zege op AZ vol vertrouwen aan de aftrap tegen de Basken, al zal er ook een dubbel gevoel heersen binnen de selectie. PSV leek op weg naar de Champions League, maar verloor de beslissende tweestrijd van Benfica. Daardoor moet genoegen genomen werden met een rol in het tweede Europese toernooi. 

Opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Obispo, Max, Van Ginkel, Boscagli, Madueke, Götze, Gakpo, Zahavi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen