Zorgen over enkelblessure Mbappé, Wijnaldum krijgt een '3'

16 september 2021, 09:34   Bijgewerkt: 16 september 2021, 11:18

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino heeft serieuze zorgen over Kylian Mbappé. De aanvaller viel woensdagavond tegen Club Brugge (1-1) uit met een enkelblessure en volgens de oefenmeester ligt zijn pupil er vermoedelijk wel even uit.

Behalve de 1-1 remise had Pochettino dus weinig goed nieuws te melden, want de blessure van Mbappé zal wel een flinke tijd in beslag nemen. "Hij heeft zijn enkel sowieso verstuikt en bovendien had hij met beide enkels al problemen. Het ziet er niet goed uit, maar we moeten afwachten wat de exacte ernst is van de blessure", zei de Argentijn over Mbappé, die na vijftig minuten werd vervangen door Mauro Icardi. Die invaller maakte overigens bijzonder weinig indruk.

Het Franse L'Équipe stelde vast dat Icardi slechts zes balcontacten had in het half uur dat hij meedeed en liefst viermaal buitenspel stond. Het medium opende groot met 'Fantomatique' op de voorpagina over het optreden en in de cijfers die werden uitgedeeld scoorde Noa Lang met een '7' het hoogste cijfers van Club Brugge. Neymar (4), Messi (5) en Mbappé (5) scoorden onvoldoendes voor hun optreden, terwijl Georginio Wijnaldum een '3' kreeg. Le Parisien zag dat het supertrio MNM elkaar te weinig vond, RMC Sport vond het geweldige aanvalstrio 'tandeloos'.

Lees ookMessi

Pochettino maakt zich over het samenspelen tussen zijn sterren nog geen zorgen. "Ze hebben tijd nodig om ingespeeld te raken op elkaar. Dat is logisch, we zijn druk bezig om een team te creëren met elkaar. Dat zal alleen maar beter gaan." Voorlopig nog wel zonder Mbappé, die komend weekend tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz vermoedelijk niet inzetbaar zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen