Groot fiasco voor Dumfries en De Vrij tegen Real Madrid

15 september 2021, 23:57

De twee Nederlanders bij Inter Milaan hebben een dramatische avond meegemaakt in de topper tegen Real Madrid. De hele wedstrijd was de Italiaanse kampioen beter, maar een minuut voor tijd incasseerde het een tegentreffer van Rodrygo (0-1). Zo heeft Real Madrid de eerste kaakstoot uitgedeeld in poule D, waar Sheriff Tiraspol verrassend koploper is. 

Bij Inter stond Stefan de Vrij in de basis, hij maakte de wedstrijd vol. Denzel Dumfries begon wederom op de bank, maar hij kreeg eindelijk een serieuze kans. Na eerder een korte invalbeurt tegen Sampdoria, mocht hij nu 35 minuten meedoen als rechtsback. Ondanks diverse keren dat hij mee opkwam, kon hij zijn stempel ook niet genoeg drukken.

Aan de overkant had Carlo Ancelotti aanwinst David Alaba op linksback gezet. De man in vorm is Karim Benzema met vijf goals en vier assists na vier competitieduels, maar de Champions League blijkt een heel ander niveau te zijn. De grootste kansen waren voor Inter, maar telkens bleek Courtois een niet te kloppen doelman te zijn woensdag. Een minuut voor tijd bleek invaller Rodrygo het goudhaantje, want op aangeven van miljoenenaankoop Eduardo Camavinga schoot hij zijn ploeg naar de winst.

Zo begint Inter het Champions League-avontuur in mineur en heeft Real Madrid juist een goed gevoel overgehouden aan het duel. Het debuterende FC Sheriff gaat aan de leiding, nadat het met 2-0 won van Shakhtar Donetsk, waar Inter het volgende keer tegen op moet nemen. De eerstvolgende keer dat Inter en Real weer tegenover elkaar staan, is de allerlaatste groepswedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen