PEC Zwolle slaat late dubbelslag op transfermarkt

PEC Zwolle slaat late dubbelslag op transfermarkt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 september 2021 – PEC Zwolle heeft de selectie van trainer Art Langeler van een kwaliteitsimpuls voorzien. Ryan Koolwijk (36) en Leandro Fernandes (21) zijn voor één seizoen met een optie voor een extra jaar vastgelegd.

Dat de Zwollenaren twee weken na het verstrijken van de zomerse transferdeadline nog zaken doen, heeft te maken met het wegvallen van Pelle Clement en Mustafa Saymak. Clement werd onlangs aan zijn enkel geopereerd en zal de komende tijd niet in actie kunnen komen. Saymak zit eveneens in de lappenmand.

"Met het tijdelijk wegvallen van Pelle en Mustafa werd de spoeling op het middenveld te dun. Ryan is fysiek sterk en heeft veel ervaring, terwijl Leandro als aanvallende middenvelder een goede indruk heeft gemaakt toen hij hier begin dit seizoen op proef was. Het is mooi dat het gelukt is beide spelers aan de selectie toe te voegen. Ze zijn fit en staan in de startblokken om de eerste meters op het trainingsveld deze week te maken", aldus Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle.

Met Koolwijk en Fernandes trekt PEC Zwolle een routinier en talent aan. Koolwijk stond tot voor kort op de loonlijst bij Almere City FC, maar liet na een gesprek met trainer Gertjan Verbeek zijn contract ontbinden. Fernandes trainde deze zomer al mee in Zwolle, maar kreeg toen geen contract aangeboden. De jonge middenvelder genoot zijn jeugdopleiding bij PSV en Juventus. De afgelopen seizoenen werd hij verhuurd aan Fortuna Sittard en Pescara.

Reacties

gerelateerd