PSV kan eindelijk beschikken over zomeraanwinst Vinícius

PSV kan eindelijk beschikken over zomeraanwinst Vinícius

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 september 2021 – Carlos Vinícius heeft zijn werkvergunning eindelijk binnen, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De zomeraanwinst van PSV kon daardoor woensdagmiddag voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten trainen.

De van Benfica overgekomen aanvaller moest lang op zijn werkvergunning wachten. Die werd woensdag afgegeven door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Roger Schmidt sprak eerder op de dag al de hoop uit dat hij de Braziliaanse aanvaller spoedig op het trainingsveld zou kunnen verwelkomen.

De kans is groot dat Vinícius donderdag voor het eerst deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van PSV. Volgens Elfrink moet nog een aantal formele dingen worden geregeld. In Eindhoven gaat men er vanuit dat het allemaal tijdig rondkomt. 'Schrijf hem maar op als een van de reserves morgen', zet hij op Twitter. PSV neemt het donderdag in de Europa League op tegen Real Sociedad.

PSV nam Vinícius op Deadline Day over van Benfica. De aanvaller wordt voor twee seizoenen gehuurd van de Portugese club. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen.

gerelateerd