PSV kan eindelijk beschikken over zomeraanwinst Vinícius

15 september 2021, 16:53   Bijgewerkt: 15 september 2021, 16:59

Carlos Vinícius heeft zijn werkvergunning eindelijk binnen, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De zomeraanwinst van PSV kon daardoor woensdagmiddag voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten trainen.

De van Benfica overgekomen aanvaller moest lang op zijn werkvergunning wachten. Die werd woensdag afgegeven door de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Roger Schmidt sprak eerder op de dag al de hoop uit dat hij de Braziliaanse aanvaller spoedig op het trainingsveld zou kunnen verwelkomen.

De kans is groot dat Vinícius donderdag voor het eerst deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van PSV. Volgens Elfrink moet nog een aantal formele dingen worden geregeld. In Eindhoven gaat men er vanuit dat het allemaal tijdig rondkomt. 'Schrijf hem maar op als een van de reserves morgen', zet hij op Twitter. PSV neemt het donderdag in de Europa League op tegen Real Sociedad.

PSV nam Vinícius op Deadline Day over van Benfica. De aanvaller wordt voor twee seizoenen gehuurd van de Portugese club. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen