Dessers is gretig: "Ben een veel betere voetballer geworden"

15 september 2021, 11:47

Cyriel Dessers heeft zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord erop zitten. De spits mocht dinsdagmiddag een kwartier voor tijd invallen tegen Maccabi Haifa, maar ook hij kon de 0-0 niet van het scorebord krijgen. Toch verscheen hij na afloop vol goede moed voor de camera. "Ik ben nog niet tot kansen gekomen, maar dat komt nog wel."

In gesprek met ESPN blikte Dessers onder meer terug op zijn eerste dagen bij Feyenoord. "Die waren pittig. Een andere manier van trainen, dat soort dingen." De spits is niet de eerste die opmerkt dat de trainingen onder Arne Slot een tandje harder gaan. "Er wordt hard getraind, maar dat vind ik ook wel fijn. Het is fijn om in de auto te stappen met het gevoel dat je moe en voldaan bent. Dan kun je rusten en je verzorging pakken."

Dessers kreeg tegen Maccabi Haifa een kwartier speeltijd, maar had wat hemzelf betreft ook aan de aftrap kunnen staan. "Het is even geleden dat ik minuten heb gemaakt, maar ik voel me fysiek heel goed. Ik heb hard getraind bij Genk en heb die lijn hier bij Feyenoord doorgetrokken. Ik voel me goed en ben er klaar voor. Als de trainer me nodig heeft, dan sta ik er."

Kritiek

Niet iedereen in Rotterdam-Zuid stond te springen toen bekend werd dat Dessers aangetrokken werd. Ook de spits zelf kreeg de kritiek mee, maar hij kon er wel om lachen. "Ik ben een andere speler dan een paar jaar geleden. Als mensen spreken over mijn Utrecht-periode, of zelfs mijn Heracles-periode of nog daarvoor, dat interesseert mij niet. Ik ben een veel betere voetballer geworden en kan niet wachten om dat aan iedereen te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen