FC Groningen
0 – 1
Vitesse
Feyenoord
1 – 0
SC Heerenveen
PEC Zwolle
1 – 1
Sparta

Dit is de opstelling van Feyenoord in de Conference League

Dit is de opstelling van Feyenoord in de Conference League

14 september 2021 – Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Marcos Senesi terug. De Argentijnse verdediger is hersteld van zijn liesblessure en staat in de Conference League tegen Maccabi Haifa meteen weer in de basis. Omdat Alireza Jahanbakhsh ook niet van de partij is, verschijnt Fredrik Aursnes ook aan de aftrap en begint Jens Toornstra als rechtsbuiten in het elftal van de Rotterdammers. 

Met de komst van Senesi is er slechts één verandering: dat betekent dat Slot met de verder inmiddels bekende namen, Justin Bijlow, Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner en Tyrell Malacia de achterhoede vormen. De eveneens teruggekeerde Lutsharel Geertruida begint na zijn blessure nog wel op de bank, maar zou als invaller minuten kunnen maken. 

Op het middenveld is er ruimte voor Fredrik Aursnes, omdat Alireza Jahanbakhsh ontbreekt in de beide duels met Maccabi Haifa. Daardoor schuift aanvoerder Jens Toornstra normaliter door naar de positie van rechtsbuiten en wordt de Noors international op het middenveld naast Guus Til en Orkun Kökcü gezet.

Lees ook: Goed nieuws Feyenoord: drietal terug, Nelson ontbreekt

Bryan Linssen en Luis Sinisterra maken naast Toornstra de voorhoede compleet. Dat betekent dat Cyriel Dessers zijn debuut hoogstens als invaller kan maken dinsdagavond, terwijl de herstelde João Teixeira ook niet aan de aftrap wordt verwacht. Last minute aanwinst Reiss Nelson is nog niet van de partij, want hij is niet wedstrijdfit. Slot gaf aan dat de aanvaller de trainingen bij Feyenoord 'net iets zwaarder' vindt dan bij Arsenal. Bij opponent Maccabi Haifa start Tjaronn Chery in de basis als aanvoerder. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökçü, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Opstelling Maccabi Haifa: Cohen; Meir, Planiç, Arad, Menachem; Mohamed, José Rodriguez, Jaber; Chery, David, Abu Fani

[tweet,Feyenoord/status/1437767624990003212

gerelateerd