Ajax krijgt richting Sporting-uit slecht nieuws uit ziekenboeg

14 september 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 13 september.

Ajax mist Klaassen in eerste Champions League-wedstrijd

Ajax moet het woensdag in de Champions League stellen zonder Davy Klaassen, zo meldt De Telegraaf. De 28-jarige middenvelder ondervindt og te veel last van de liesklachten die hij tijdens de interlandperiode heeft opgelopen. Klaassen zal dinsdag niet met de Ajax-selectie naar Portugal reizen voor de wedstrijd tegen Sporting.

PSV wacht nog altijd op werkvergunning voor Vinícius

Carlos Vinícius kan twee weken na zijn transfer naar PSV nog niet met zijn nieuwe ploeggenoten trainen. De Eindhovenaren zijn nog steeds in afwachting van de werkvergunning voor de zomeraanwinst, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Jong Ajax scoort zes keer tegen NAC, De Graafschap stelt teleur

NAC Breda heeft maandag een uiterst pijnlijke avond beleefd in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij Jong Ajax ging de ploeg van trainer Edwin de Graaf met 6-3 onderuit. Ook voor De Graafschap werd het een avond om snel te vergeten. De club die vorig seizoen op een haar na promotie naar de Eredivisie misliep, verloor met 2-1 van Jong AZ.

Nagelsmann geeft hoog op van De Jong en Memphis

FC Barcelona en Bayern München staan dinsdagavond voor het eerst sinds de 2-8 van augustus vorig jaar tegenover elkaar. Sindsdien is er vooral bij de Catalanen een hoop veranderd. Maar is Barça er nou sterker of zwakker op geworden? Julian Nagelsmann weet het niet zo goed.

Elliott neemt Struijk in bescherming: 'Het was zelfs geen rood'

Harvey Elliott koestert geen wrok jegens Pascal Struijk. De speler van Liverpool realiseert zich dat de Nederlandse verdediger geen kwade intenties had toen hij zijn tackle inzette.

Borst haalt keihard uit naar Onana: 'Aso. Verrader. Judas'

Hugo Borst heeft geen goed woord over voor André Onana. De columnist van het Algemeen Dagblad vindt dat de 25-jarige doelman het Ajax-shirt niet meer waard is. Dat Onana door de Amsterdamse club is ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League, begrijpt Borst niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen