PSV wacht nog altijd op werkvergunning voor Vinícius

13 september 2021, 23:20

Carlos Vinícius kan twee weken na zijn transfer naar PSV nog niet met zijn nieuwe ploeggenoten trainen. De Eindhovenaren zijn nog steeds in afwachting van de werkvergunning voor de zomeraanwinst, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Zolang de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) de vergunning niet heeft afgegeven, mag Vinícius niet met de groep trainen. De Braziliaanse aanvaller werd op Deadline Day overgenomen van Benfica. De Eindhovenaren huren Vinícius voor twee seizoenen en hebben bij het maken van de deal een optie tot koop bedongen.

Het is nog onduidelijk wanneer Vinícius kan aansluiten bij de selectie van trainer Roger Schmidt. Wordt de vergunning niet snel afgegeven, dan kan de Braziliaan niet worden opgenomen in de selectie voor de Europa League-wedstrijd tegen Real Sociedad van aanstaande donderdag.

Vinícius, die in het seizoen 2019/20 topscorer van de Portugese competitie werd, heeft ervaring met scoren in de Europa League. De Braziliaan was vorig seizoen op huurbasis voor Tottenham Hotspur goed voor zes doelpunten in het Europese toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen