Jong Ajax geeft NAC voetballes: 4-1 na een helft spelen

Jong Ajax geeft NAC voetballes: 4-1 na een helft spelen

13 september 2021 – Het is een pijnlijke avond voor de supporters van NAC Breda. Halverwege de wedstrijd kijkt hun ploeg tegen een 4-1 achterstand tegen Jong Ajax.

En dat terwijl de wedstrijd nog zo goed begon voor de Bredanaars. Op aangeven van Odysseus Velanas opende Ralf Seuntjens na twee minuten de score namens de bezoekers. Die voorsprong hield NAC maar kort vast. Danilo tekende na tien minuten voor de 1-1 en daarna ging het plots heel snel.

In minuut 12, 20 en 25 scoorden de Amsterdammers nog drie keer. Kenneth Taylor zette de 2-1 op het scorebord, waarna Victor Jensen en Youri Baas (beiden op aangeven van Naci Ünüvar) ook een duit in het zakje deden. Ook in het tweede deel van het eerste bedrijf werden de bezoekers van het kastje naar de muur getikt, maar meer doelpunten bleven uit.

Voor NAC dreigt alweer het vierde puntenverlies van het seizoen. De ploeg van trainer Edwin de Graaf speelde gelijk tegen VVV-Venlo (2-2), SC Telstar (2-2) en Roda JC (0-0), verloor van De Graafschap (2-0) en won van ADO Den Haag (3-0).

gerelateerd