Elliott neemt Struijk in bescherming: 'Het was zelfs geen rood'

Elliott neemt Struijk in bescherming: 'Het was zelfs geen rood'

13 september 2021 – Harvey Elliott koestert geen wrok jegens Pascal Struijk. De speler van Liverpool realiseert zich dat de Nederlandse verdediger geen kwade intenties had toen hij zijn tackle inzette.

Elliott werd zondag per brancard van het veld gedragen na een tackle van Struijk. In het ziekenhuis werd een diagnose gesteld: de middenvelder van Liverpool heeft zijn enkel ontwricht, waarvoor hij onder het mes moet. Het is vooralsnog niet duidelijk hoelang Elliott uit de roulatie is.

Op Instagram heeft Elliott de door de aanhang van Liverpool verguisde Struijk in bescherming genomen. 'Het was zijn schuld helemaal niet. Het was zelfs geen rode kaart, gewoon een bizar ongeluk. Zulke dingen gebeuren in het voetbal. Ik kom honderd procent sterker terug. Bedankt voor alle steun', schrijft hij.

Struijk, die van het veld werd gestuurd na de overtreding, kwam eerder al met een reactie. 'In de wedstrijd is er iets gebeurd wat ik echt niemand toewens. Harvey, mijn gedachten zijn bij jou. Ik ben geschokt en dit was nooit mijn bedoeling. Ik wil je een voorspoedig herstel wensen en ik hoop je snel weer terug te zien op het veld', schreef hij.

gerelateerd